Jak vybrat plavky podle typu postavy? Všech 5 typů bikin

Léto je tady a s ním i čas, kdy se chceme válet na pláži v bikinách, chodit se koupat a užívat si pěkného počasí. Ale rok co rok si neustale klademe stejnou otázku: "Které bikiny se hodí pro jakou postavu?" Rádi zde na tuto otázku jednou provždy odpovíme! Čtěte dál! 
Tři ženy na pláži ve sportovních plavkách

Jaké typy plavek zvolit pro jakou postavu? 

Abychom našli odpověď na tuto otázku, musíme se nejprve podívat na všechny různé typy postav, nejlépe se toti6 vybírají plavky podle postavy. Existuje totiž 5 různých typů ženských postav. Do jaké kategorie postav patříte můžete snadno zjistit pomocí měřící pásky. Změřte si hrudník, boky a pas.
Pokud jsou například Vaše boky užší než hrudník, máte typ postavy V, ale pokud jsou Vaše boky širší než hrudník, máte typ postavy A. Pojďme se na to ale podívat podrobněji. 
Určit správný typ postavy je základ pro volbu dobře padnoucích bikin!

Typ postavy A: Hruška

Pro zvýraznění užší horní části těla u typu postavy A doporučujeme bikiny s push-up efektem nebo takzvané balkonové plavky. Ty dodávají více objemu, takže se tělo celkově zakulatí. Většího objemu kolem hrudníku lze také docílit pomocí volánků na vršku bikin, které dodají tělu tvar přesýpacích hodin. Vyzkoušejte například surfařské bikini - šikovně zvýrazní Vaše ladné křivky a zároveň ukáží Vaši sportovní stránku. Postava hruška plavky vybírá snadno, existuje totiž široký výběr bikin s push-up efektem.

Typ postavy O: Pomeranč

Postava typu O často hledá způsoby, jak zakrýt bříško. Jaké jsou tedy ideální plavky pro větší bříško? Vhodné jsou  plavky s vysokým pasem nebo jednodílné plavky. Cílem je bříško zakrýt a vykouzlit štíhlejší siluetu

Typ postavy H: Obdélník

Cílem typu postavy ve tvaru H je vytvořit co nejvíce ženských křivek. To lze docílit s bandeau bikinami nebo s brazilskými bikinami. Bandeau bikini dodávají horní části těla větší objem a vytváří iluzi křivek. Totéž platí pro brazilské bikiny, které se však více zaměřují na boky a hýždě.

Typ postavy X: Typ přesýpacích hodin

Pokud máte postavu typu přesýpacích hodin, máme pro Vás dobrou zprávu: při výběru bikini máte volnost a můžete spíše experimentovat s vhodnými doplňky a barvami. Vyberte si svůj oblíbený kousek, který bude lichotit Vaší siluetě a zvolte k němu i vhodné doplňky.

Typ postavy V: Typ jablko

Máte postavu typu V a přemýšlíte, které bikiny Vám dokonale padnou? Ideální volbou pro Vás jsou trojúhelníkové bikiny. Zaměřují pozornost právě na Váš dekolt, čímž odpoutají pozornost od užších boků Jelikož typ postavy V má často větší poprsí v poměru s boky, měly byste si dát pozor na správnou velikost bikin. Pro bližší informace doporučujeme mrknout na naši interaktivní tabulku velikostí bikini.

Jaké vybrat plavky pro plnoštíhlé?

Chcete skrýt své problémové partie pomocí dokonale padnoucích bikin? Žádný problém! Široká nabídka modelů nám dává možnost najít ideální kousek pro každou problémovou partii. Hledáte bikiny pro malé poprsí? Vyzkoušejte model, který má na vršku bikin ozdoby. Dodají poprsí plnost a tvar. Skvělé jsou také bikiny typu bandeau s volánky, které vytvoří  více křivek i na štíhlé postavě. 
Chcete najít ty správné plavky na zakrytí většího bříška? Nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, jsou pak jednodílné plavky. Opticky zmenší bříško, ale zároveň v nich budete vypadat skvěle! Můžete také zkusit  také plavky s vysokým pasem. Ty bříško také zakrývají a v současné době jsou super trendy.

Sebevědomí Vám sluší nejvíce! 

Na otázku "Jaký typ plavek zvolit na mojí postavu?" jsme Vám snad pomohli najít správnou odpověď. Správnou odpovědí totiž nejsou jen správné modely a velikosti plavek, ale především přijetí naší individuality. Každé tělo je krásné a sebevědomí o to krásnější! Nejdůležitější je, abychom se cítily dobře. Jedině tak s výběrem bikin budeme také cítit šťastně a sebevědomě!
Po letech budete vzpomínat jen na ty nejhezčí chvíle, které jste kdy na pláži zažily! Proč se tedy držet svých zábran a nejistot? A proto Vám radíme: Vezměte si plavky, vyrazte na pláž a užijte si tento báječný čas, plný zábavy

Komentáře

Komentáře musejí být schválené před zveřejněním.

Your Top size is

Your Bottom size is

Your Onesies size is